Friskus hasselnöt

Publicerad den 1 april, 14:25

Handgjort stenugnsbakat baserat på surdeg av vetemjöl, fylld av hasselnötter, sultanrussin, russin och honung.




Franskt lantbröd

Publicerad den 1 april, 14:17

Handgjort stenugnsbakat baserat på surdeg av vetemjöl formad som en "diamant", fylld av massor med smakrika frön, såsom solrosfrö, linfrö och sesamfrö.l




Snoddas

Publicerad den 1 april, 14:10

Ett flätat franskbröd.




Ny hemsida

Publicerad den 13 december, 13:31

I dag lanserar vi vår nya fina hemsida.

Vid inloggnings problem kontakta kontoret på
telefon 040 - 44 52 00




Boule

Publicerad den 19 november, 13:46

Handgjort stenugnsbakat bröd baserat på surdeg av vete- och råg med en jäsningstid på ca 24 timmar för en tydlig och kraftig karaktär. Dekorerad med blå vallmofrö, pumpakärnor och solrosfrö.




‹ First  < 17 18 19 20 >